Home Informatie Glas Glasproducten Isolerend enkelglas
Isolerend enkelglas
isolerend_enkelglas.jpg 

Isolerend enkelglas, het resultaat van een technologische innovatie.
Isolerend enkelglas is geschikt om in oude ramen geplaatst te worden en als restauratieglas nauwelijks van het oorspronkelijke glas te onderscheiden. Daardoor kan de authenticiteit en uitstraling van een monument behouden blijven. Tegelijkertijd kan tegemoet worden gekomen aan de moderne eisen en wensen betreffende isolatie, veiligheid en behaaglijkheid.

Hieronder vindt u een selectie van het meest gevraagde glassoorten en een kleinoverzicht van onze producten. Wanneer u specifieke eisen stelt aan uw glas, neem dan gerust contact met ons op. 
 

 Hieronder zie je diverse typeˋs glas met het productie jaar erbij.
 

Modern isolerend enkelglas

(strak glas)

Productie na 1960

 modern.gif

modern_isolerende_enkelglas.jpg 
 

Klassiek isolerend enkelglas 

Productie van 1920 tot 1960

 klassiek.gif

 klassiek_isolerende_enkelglas.jpg

Ambachtelijk isolerend enkelglas 

Productie voor 1920

 

cilinder.gif

 

 

 ambachtelijk_isolerende_enkelglas.jpg
Het type glas dat wordt toegepast bepaalt samen met de kozijnen de isolerende waarde van het venster. Door de oorspronkelijke kozijnen te behouden, wordt er geen afbreuk gedaan aan de stijl van het gebouw. Bovendien kan dit financiële voordelen bieden.
 Hier enkele detials
 restaurglas_isolerend_enkelglas_001.gifrestaurglas_isolerend_enkelglas_002.gifrestaurglas_isolerend_enkelglas_003.gifrestaurglas_isolerend_enkelglas_004.gifrestaurglas_isolerend_enkelglas_005.gifrestaurglas_isolerend_enkelglas_006.gif
slim_isoleren_enkelglas.jpg